Det verkar inte sämre eller? Skönt när det smälter och töar ute. Det har tagit rejält på snötäcket nu. Idag smet jag ut två ggr från jobbet och satte mig med nyllet i solen en stund. Helt underbart!
Min backe upp till huset är fortfarande farbar, fastän jag inte köpt mig någon fyrhjulsdriven bil utan det räckte med en enkel skottning. Grusvägen för övrigt är blankis, men för varje dag som går så ser man lite mer grus komma fram. Längtar och väntar på de första vitsipporna och tussilagona.

Annars rullar livet på, räkan har mått bättre den senaste veckan, dricker lite dåligt fortfarande men äter och gör nr 2 som hon skall. VI får hoppas det är över för denna gång. Hästarna hade verkligen behövt lite barmark så att dom börjar röra sig i hagarna istället för att stå och hänga.

Saknar visa bloggare gör jag, jag saknar S-Sund, jag saknar Mogwai( som skriver ibland dock inte så ofta numera), jag saknar Muppins fjordöron och jag saknar Miluhe som antagligen har fullt upp efter flytten. Saknar säkert fler men kommer inte på någon nu...Jo Maria Sjöjungfru, vart har hon tagit vägen?

Troligen är det som för oss andra, mycket saker som händer och sker och man får prioritera vad man hinner med. Men ni skall veta att iallafall jag saknar era inlägg och bloggar.

Fiskarna då? Har inga häftiga berättelser om att jag lånat fiskar på museum eller odlar på någon ovanlig sort men mina vanliga små fiskar dom simmar. Undrar och funderar över vad som hände mina gröna rasboror. Det är inte många kvar och det måste nästan ha skett över en natt. Dom som är kvar ser dock friska och krya ut. Dom delar ju dessutom kar med många räkor, hade något varit riktigt fel så borde dem slagits ut också. Vattentesterna visar inte på något alls. VI får väl helt enkelt acceptera att något gick fel och gå vidare med att köpa in några nya.
Stora karet känns lite trist, men jag vet inte vad jag skall hitta på. Var inne lite på en co2 anläggning men med de veterinär räkningarna som jag haft nu så får det ligga på is så länge.

Ha det underbart och låt oss hoppas att det inte dröjer många veckor till innan jag kan plocka fram cykeln.

/B