Japp det regnar nu ikväll, kan vi hålla tummarna för att det kommer regna rejält. Hoppas lite snö försvinner ute, grusvägarna kommer bli till blankis men det bjuder jag på denna gång.

Livet är som vanligt annars, hyfsat som vanligt. Är helt mentalt och kroppsligt utpumpad efter denna dagen. Räkan har haft kolik, var där tidigt i morse och såg direkt att det inte stod rätt till. Ut och gå och ringa veterinären. Tog dock nästan två timmar innan veterinären kom ( åker från vårgårda samt mycket vägarbeten på E20). Hon var riktigt illa därann, slängde sig ner, svettades och näsborrarna stod rätt ut. Hur som helst hon fick lugnande, kramplösande och sondades för att få ner vätska och paraffinolja. Ingen trevlig upplevelse, då hon fick näsblod av sonden och om vi jämnför med när jag blöder näsblod så är en häst näsblod femtioåtta gånger mer. Inte trevligt, det var blod överallt. Stillades dock med en iskallhandduk bakom öronen.

Så min dag har varit promenader och åter promenader. Nu ikväll verkar det värsta vara över, och jag hoppas verkligen att det är så i morgon bitti oxså.

Så mina stackars fiskar som är vana vid sina vattenbyten på mina lediga torsdagar får klara sig utan det idag. Jag orkar helt enkelt inte med det ikväll.

Ha det underbart //B som förbannar sig själv att hon pågrund av alla takras inte vågat rida ordentligt det senaste, fast nu har vi skottat ridhustaket