Skall försöka med att inte var för gnällig, men för guds skull nu räcker det väl med snö?
Önskar mig nattliga besökare som skottar och borstar fram bilen. Ja, bilen, det var länge sen jag såg den när jag tittade ut. Har inte kommit upp till huset den senaste tiden.

Kallt som attans är det oxså, just nu är det minus 20,5 grader ute.
Tyckte det var kallt när jag satt och red ikväll, men fullt så kallt trodde jag inte det var. Ridning, eller vad skall man kalla det, antingen är det skritt på mörka gärden som gäller ( och på vårt gärde bor en mamma Älg med sin kalv) alltså ingen höjdare på kvällen. I paddocken ligger det 60 cm snö, går knappt att skritta i. Och i ridhuset sitter jag bara och lyssnar efter att taket skall rasa in. Lägger snart ner ridningen ifall inte vädret vänder. Räkan får semester, eller så får vi flytta till Spanien eller något liknande.

Fiskarna simmar, gjorde vattenbyte i stora karet i går, lyckades nämligen inte ta mig till jobbet i snöstormen utan det fick bli en ofrivillig semesterdag hemma. Bussarna går inte heller, och ärligt så fattar jag inte hur folk skall ta sig till jobben i morgon heller. Två ggr körde jag fast på vägen hem från stallet ikväll, vägarna är knappt farbara.
Vilken taktik tror ni är bäst, köra hemifrån snor tidigt och slippa alla andra trafikanter eller vänta tills rusningstrafiken är över. Alternativ ett lockar mest för då kan jag gå hem tidigt men alternativ två kanske är smartast för då kommer ju vägarna vara lite uppkörda.... det tål att tänkas på.

Skickar med lite bilder från dagens promenad.
Min uppfart, det ligger en hel del snö här!
[ATTACH]2760[/ATTACH]
Lampan på uppfarten, den har fått en rolig hatt
Klicka på bilden för större version

Namn: Växtkaret06.jpg
Visningar: 1
Storlek: 121,8 KB
ID: 2175279

Och en bild på min hästtransport som jag nu lyckats få körförbud på eftersom jag inte får upp bilen till huset och kunde dra det till besiktningen i tid,SUCK!!!

Klicka på bilden för större version

Namn: PICT0085_2.JPG
Visningar: 1
Storlek: 133,9 KB
ID: 2092939
Igen snöad stig på promenaden, jag fick tillslut vända då jag inte orkade ta mig igenom drivorna.
Klicka på bilden för större version

Namn: DSCN2576.jpg
Visningar: 1
Storlek: 189,7 KB
ID: 2092940
Snoppy
[ATTACH]34284[/ATTACH]


Man kan ju lätt konstatera att i nästa liv skall jag vara en katt, ligga på rygg i sängen och vänta på våren.

Ha det underbart

/B
Bifogade filer