Att vi bloggare skulle skärpa oss.
Ibland känns det dock svårare att få lite inspiration än andra dagar, denna veckan har varit sån.
Inte för att jag inte har saker att skriva om men skrivlusten har inte infunnit sig. Nu tvingar vi fram dem. Inte kan bloggandet bli segt på Zoopet inte!.

I tisdags var jag iväg till sammans med Raskens och lyssnade på Kjells föredrag " Är akvaristen miljövän eller miljösvin". Riktigt intressant var det! Har själv funderat en del över vad jag kan göra här hemma. Doppvärmare (riktiga elbovar) använder jag inte, men idag tyckte jag synd om rasbororna i kökskaret ( 14.9 grader i köket när jag kom hem) Funderar faktiskt på att köpa en värmare till dem . Igår när jag gjorde vattenbyten så tejpade jag iallfall in aluminium folie i ramperna till kökskaret och räkornas kar. Funderar allvarligt på att isolera med frigolit i det stora karet och kökskaret, räkornas är lite mer lurigt då det är sexkantigt. Frigolit under alla kar har jag nog redan, tror jag, kanske inte under det stora???

Liver är annars som vanligt, katterna ligger inne och surar, för kallt att gå ut. Bättre att kissa på lådan och jäklas lite med de andra som är inne. Vi längtar efter våren med andra ord.

Rallyräkan känns inte riktigt fräsch, har nog förnekat det ett tag. Hon hade ju ont i ryggen tidigare i höstas, sattes sen igång och kändes helt ok, men nu har det smygit på en känsla av att allt inte är bra. Min trogna veterinär sen 25 år tillbaka kommer på torsdag och tittar på henne ( han brukar kalla mig för hästhypokondriker). Vi får hoppas att det bara är något litet.

Jobbet är som vanligt, fullt ös medvetslös. Ber säkert om ursäkt två gånger om dagen till folk jag inte hunnit ringa upp. Konstant dåligt samvete med andra ord, däremot kan jag bli lite förundrad ibland. Idag när jag satt och red ( skall hålla igång räkan tills vet kommer) så började det ringa "dolt nummer" på mobilen, jag tryckte på svart lur, dvs det börjar tuta upptaget hos den som ringer. Två sekunder senare så börjar det ringa på jobbtelefonen som är vidarekopplad till mobilen, samma procedur "svart lur", och se på f-n det ringer på mobilen med "dolt nummer" igen. Jag stänger av hela telefonen, efter mycket tankeverksamhet kommer jag två timmar senare ihåg simkoden, får igång telefonen på tredje försöket ( stänger ALDRIG! av min mobil, har typ jour 24 h/dygn)) tror ni att denna person som jagat mig talat in något meddelande? Nix, så viktigt var det så att man ringer och jagar någon vid sextiden en fredag eftermiddag.

Ha det underbart

/B