Det verkar som jag blir av med lite äpplesnäckor. Tack Zoopet för den fina annnonssidan.


Kallt och eländigt är det, hade minus 18 här om morgonen, volvon var lite tveksam till att starta, ( han hade stått still i två dygn) men med en klapp på ratten så gick han igång.
Jag verkligen avskyr kylan och snön, ja visst är det ljust ute men det är det på midsommar oxså. Eldar som en tok här hemma, är livrädd för att vattnet i stallet skall frysa så vi tar in hästarna tidigare på eftermiddagen och kör stor värmefläkt medans dom är i hagen. Jag brukar anse att dom behöver frisk luft varje dag, men vad gör dom? dom står och hänger på samma ställe som jag släppte ut dem när jag tar in dem på eftermiddagen. Mycket överskotts energi i räkan med andra ord

Fiskarna simmar, det blev inget av scalarleken i det stora karet, snäckorna börjar tunna ut i antalet ifall alla intresserade håller vad dom lovat.

Jobbar och står i som vanligt. Har gått med i en stegtävling, så just nu ligger all fokus på att aldrig vara still, försöker stå och gå så mycket som möjligt. Jag snittar hittils på ca 18 000 steg /dag. Men ändå ligger jag långt efter den som leder, hur är det möjligt?? Jag anklagar absolut ingen för fusk, men ena dagen var jag i rörelse hela dagen och kom upp i strax över 22 000 steg. Skall jag behöva sätta på mig stegräknaren på natten ( jag går i sömnen med jämna mellanrum).

Julen är över, har dock inte hunnit plocka ner mina tomtar som hängt i hallen sen förra året, dom får väl hänga där ett år till. Dom har ju gott sällskap av påskharen som står under dem.

Ha det underbart

/B