Usch det börjar verkligen bli höst ute.
Mörkt på kvällarna och blåsigt och kallt.
Jag är en vår/sommar person så jag ser inte alls fram emot den kommande perioden. Men,men så länge det inte snöar så får jag väl vara glad.

Gjorde rejäla vattenbyten och växtrensningar i karen idag. Ser riktigt hyfsat ut i dem nu.
Det verkar inte som det blev något av l-malarnas rom denna gången heller. Någon som har tips om varför det inte funkar. Romkakan är stor och det fläktas rejält i grottan i ca 4 dagar sen är det över. Fiskarna som dom bor ihop med är drottningrasboror och simmar mest i karets övre del, så jag tror inte dom stör malarna i sitt arbete? Alla tips mottages tacksamt.

Kökskaret ser riktigt trevligt ut nu när jag blev av med lite äpplesnäckor. Fick nog iväg ett trettiotal. Men jag har fler kvar ifall någon vill ha.

Rallyräkan har fått komma in på nätterna nu, skönt tyckte hon. Att få komma in och få maten serverad och inte behöva gå och beta var nog lyx för henne efter tre och en halvmånad ute. Full fart är det på henne förövrigt, den hästen har nog inga sorger på sin himmel

Slänger med lite bilder, oskärpa och dålig kvalite jag vet, men dom visar att hösten verkligen är på G. Är det någon som vet vad de vita svamparna är för något får ni gärna säga till. Dom är helt underbara, det ser ut som porslinsblommor som växer på stockar och rötter.
/B

Naturens färdiga mosspinnar??

[ATTACH]2528[/ATTACH]

Fräcka svampar

[ATTACH]34078[/ATTACH]

Porslinssvamp??

Klicka på bilden för större version

Namn: VF lek.JPG
Visningar: 1
Storlek: 88,7 KB
ID: 2092757

Klicka på bilden för större version

Namn: Bild(108).jpg
Visningar: 2
Storlek: 45,2 KB
ID: 2092758

Mycket rönnbär, kall vinter?

Klicka på bilden för större version

Namn: Bild(338).jpg
Visningar: 1
Storlek: 25,7 KB
ID: 2092759

Och mycket äpplen

Klicka på bilden för större version

Namn: zp_IMG_0831.jpg
Visningar: 1
Storlek: 141,7 KB
ID: 2092755
Bifogade filer