Tycker det är lite trögt på bloggsidan nu,inte för att jag varit den flitigaste heller.
Kan det vara så att alla har fullt upp på jobb och att mörkret faller tidigare och man kryper till kojs tidigare? Så har det varit för mig iallfall. Det var en redig rivstart med långa dagar och mycket möten.

Fiskarna simmar som vanligt iallfall, mina L168 gör tydligen ett nytt försök för det fläktas för fullt i deras grotta igen. Gjorde vattenbyten ialla kar i torsdags, blev lite förvånad över att scalarerna var så arga på mig i stora karet. Upptäckte dock efter en stund att dom hade lagt rejält med rom igen. Den var dock borta dagen efter, det är inte lätt i konkurrens med tetror och andra scalarer att lyckas där.

Rallyräkan är fortfarande ute, vädret svängde denna veckan och nätterna känns hyfsat varma och bete har dom i mängder. Nu tar vi en dag i sänder, så vi får se när hon kommer in.

Idag var jag ute i skogen med syster och hennes man för att plocka kantareller. Dom var helt fascinerade över mängden kantareller i skogen, jag var sur för att vi "bara" fick ihop 15 liter, har blivit lite bortskämd över mängderna som jag plockat det senaste.

Ha det underbart
/B