Då är snart midsommarafton till ända.
Har varit hemma hos päronen, ätit gott och haft femkamp med syskonen.

Vädret har varit skit, kallt, regn och mängder med knott. Så det var riktigt skönt att fara hem.

Åkte hem tidigt, bytte bete på hästarna idag och dom var riktigt oroliga under förmiddagen, forcerade stängslet en gång och sprang sen mest omkring och velade. Så jag ville hem och titta till dem, och tur var det dom sprang som små skållade råttor.

Som tur var fick jag tag i en granne som kom och hjälpte mig att leda hem dem igen. Så nu går dom i sin vanliga nedbetade hage utan gräs.
Men gisses vad lugna dom blev när dom kom hem, det var som dom andades ut och sa " nu är vi trygga".
Får se vad vi gör i morgon, huvudsaken är att dom är kvar i hagen under natten.

Fiskarna simmar som vanligt, har dock inte hunnit med vattenbyte och plantering av växterna som jag fick av Ansjo på zoopetväst träffen i söndags, men växterna ligger i karet och flyter omkring så dom överlever säkert någon mer dag utan plantering.

Zoopetväst daten var jätte trevlig, god mat och poängpromenad. Grämer mig dock fortfarande över att jag var så kass på att rocka rockring. När jag var liten var jag en fena på det. Får nog köpa mig en och börja öva

Denna vecka har annars bestått av mycket cykling, min ecoride har fått bekänna färg, ca 20 mil på cykel har jag hunnit med. Fram och tillbaka till jobbet går hur enkelt som helst. En dag körde jag som mest 7,5 mil.

Fortsätter även att pröva mig fram med min kamera, disskuterade inställningar med lillebror idag när jag träffade honom. Så i morgon skall jag testa lite till.

[ATTACH]2265[/ATTACH]

[ATTACH]33844[/ATTACH]


Ha det underbart.
/B
Bifogade filer