Vilken underbar dag det har varit, morgondagen verkar bli lika bra den.

Har läst Kjells blogg om kombinerat söt och saltvattenskar. Är väl inte tillräcklig smart för jag fattar inte hur det funkar, är det bräcktvatten?? Hur som helst så om inte fiskarna mår dåligt av det (vilket dom i längden borde göra eller?) så verkar det som en kul ide. Men än så länge så håller jag mig till mina sötvattensfiskar i vanligt sötvatten.

Ansade lite i kökskaret härom dagen, skickade iväg lite snäckor till S-Sund och karet behövde en ansning, blev riktigt bra flås där i. Får se ifall det kan trigga igång malarna.
Dom har ju lagt rom en gång men det blev inget av det. Hade varit kul med lite randiga bebisar.

Är det förresten någon som vet vad detta är för foder?

[ATTACH]33766[/ATTACH]

Vad skall jag göra med det gula yngelfodret är det bara att pluppa i karet??? Eller skall det blöttläggas eller något???

När jag ändå är igång med lite frågor så tar vi en till, skall gurkplantor tjuvas som tomatplantor? Och squash hur gör jag med den? Tjuvar den oxså?

Rallyräkan åkte ut på bete idag, cyklade upp och tittade till dem nu på kvällen och dom gick nöjt och lugnt och betade. Är alltid lika härligt varje år när dom kommer ut på bete ( och ganska skönt att slippa mocka på någon månad).

Ha det underbart
/B

Kom på en sak så här i efterhand, var är Sonja??? Saknar hennes räkbilder.