Ja,ha vad har man gjort idag då?

Började morgonen tidigt, var i stallet vid sju, fodrade hästar, broddade räkan och ut och rida en stund. Sen på med täcken och ut i hagarna. Hann avverka tre jobbsamtal innan jag åkte därifrån.

Hem,snabb dusch och iväg igen. Var på jobbet kvart över tio. Möte med ett gäng Holländare.

I mina ögon så brukar holländare tala väldigt dålig engelska. Men inte dessa, på flytande engelska så det snackades länge och och väl om om golv och golvläggning. Sånt ger mig riktigt tunghäfta.
När någon engelsktalande ringer till jobbet och frågar "Do you speak english?" så brukar jag svara ohh, badly.
Så för mig blev det enstaviga svar på detta möte som varade i nästan fyra! timmar. Hur som helst så tror dom att dom kan fixa till vårt golv på jobbet genom att jobba i sju nätter. Skall inte påverka driften alls, skall bli kul och se offerten på detta.... En del är garantijobb och skall faktueras den egentliga golvfirman men en hel del kommer hamna på oss.

Sen var det bara att ta tag i tredagars redovisningar av dagskassor, var ju ledig på måndagen för att vara på hjälptelefonen och då samlas det på hög på skrivbordet.
När vi snackar hjälptelefonen så börjar jag undra ifall jag är rätt kvinna för detta???
Visa av sakerna gör mig mer eller mindre gråtfärdig.

Vid fem kom nästa date till jobbet, nya buntband skulle testas, kul allan alltså.

Som tröst kom iallafall maken vid halv sextiden och vi gick och såg en film.
Såg Benjamin Buttom, en film jag verkligen kan rekommdera er alla att se. Lång som attans 2;46 lång, men helt klart sevärd. Satt i VIP salongen och såg den, där kan man skruva på sig sträcka ut benen och sjunka ner i sätet. Annars klara jag inte av så långa filmer.

Nu är jag äntligen hemma igen och håller på att laga lite mat för att ha till lunch i morgon. Har varit lat de två senaste dagarna och bara kört varma koppen soppor. Inte så hälsosamt att köra alla dagar i veckan. Så nu håller jag på och ugnssteker lite rotfrukter, mums.

Skulle ha skrivit i bloggen under helgen som var, tog till och med bilder på karen för att lägga in. Men det funkade inte med bilderna, så jag surade och la ner bloggandet. Kan inte fatta vad det var för fel?

Vad jag skulle visa på bilderna var iallafall utrensning av mossa i räkkaret och tillökning i kökskaret. Mina drottningrasboror har fått barn, sex fina yngel simmar omkring i kökskaret. Och jag som trodde dom var svårodlade...

Ha det underbart och som en liten fråga här på slutet, vart tog snön vägen? Åkte hemifrån med snötäckta vägar och gräsmatta och nu kom jag hem till barmarken.
/B