Har ni tänkt på det, eftermiddagarna blir ljusare och ljusare.
Det är plusgrader ute och fåglarna kvittrar på morgonen.
Satt på jobbet idag och funderade på ifall jag skulle plocka ut cykeln snart.
Skall bli helt underbart att få trampa iväg igen.

Knepigt väder är det iallfall, ena dagen snö, nästa regn sen lite vår och sen blir det kallt igen. Tydligen väntar det kallare väder till helgen så cykeln får väl vänta
ett par dagar till.

Fiskarna simmar som vanligt, de nya drottning rasbororna som jag köpte till kökskaret verkar trivas. Dom simmar och stimmar som fiskar skall. Måste dock ta mig i kragen och rensa ut mossa i räkkaret. Det är snart mer mossa än vatten där i.

Annars håller jag på och planerar för fullt nu. Fyller snart jämt, och två dagar innan mig så fyller lillebrors sambo jämt (dock tio år mindre än mig). Så vi har slagit ihop våra födelsedagar och skall ha en rejäl fest tillsammans. Ni som läste min blogg runt jul har säkert läst att jag inte firar Jesus barnets födelsedag men gärna min egen.

Har sån tur att min andra bror som är inredningssnickare har gjort en hel del jobb åt en resturang/bar ägare, så där får jag kostnadsfritt låna deras nattclubs lokal om jag köper mat och dryck av dem. Så de ni, min födelsedag kommer firas på en nattclub mitt inne i city.
Och som en liten extra rosett på kvällen så har jag hyrt ett hotellrum tvärs över gatan (kryp avstånd på 20 meter).

Så nu håller jag på med inbjudningar, vi har tänkt släkt och nära vänner på middag, några timmar senare ansluter övrigt löst folk. Många av mina vänner förvånas och förfäras över att jag vill fira, jag har dock hittils aldrig haft någon ålderskris. Tycker det är lite mysigt att bli äldre. Så någon kris av det slaget kommer jag nog aldrig att få.

Ha det underbart tills nästa gång.
/B