Lite kluven över att vara ensam hemma denna veckan (maken är i Ryssland). Skönt att vara själv, göra vad man vill och ha fötterna på köksbordet . Men lite tråkigt är det allt att sitta här själv. Är ju lite bortskämd med att brasan är tänd när jag kommer hem och huset varmt. Nu kommer jag hem till ett kallt och mörkt hus.

Fiskarna simmar som vanligt, skall hinna med vatten byte hos dem alla på torsdag när jag är ledig. Gjorde dock ett vattenbyte i karet som jag har på skrivbordet på jobbet ikväll.
Har blivit rikitgt många endlers i det karet nu så det är nog dags att ta hem några.

Rallyräkan har åkt på en envis hosta, går knappt att rida hon hostar och piper i luftrören. Pratade med min veterinär sen 20 år tillbaka och han kommer och tittar på henne på torsdag när jag är ledig. Det är skönt att ha en sån relation med sin veterinär. Behöver jag ett recept till katterna eller till hästen så ringer jag honom, behöver jag bara råd så ringer jag honom. Presenterar mig knappt i telefonen, hej det är T... säger jag. Och han vet direkt vem jag är, men jag har nog sponsrat honom en hel del genom åren oxså. Undrar vad han skulle säga ifall jag ringde och sa att en scalar var sjuk

Idag har solen lyst på mig, dock har det blåst som attans, men jag tog bara en kofta på mig när jag åkte till jobbet och det var fortfarande 6 grader varmt i stan nu när jag åkte hem. Underbart ifall våren är här äntligen!

ha det gott

/B