Frånvaromeddelande, åhhh vad jag gillar det ordet.
Finns det något bättre än att sätta frånvaromeddelande på mailen, tala in på telefonsvararen att man är ledig och ta bort vidarekopplingen till mobilen.

Jag är en liten arbetsnarkoman, gillar att jobba. Men efter en tuff vecka så är det jätte skönt att få vara ledig i två och en halv dag. Jobbar inte förräns på tisdag efter lunch nästa gång.

I morgon behöver jag städa och göra vattenbyte i stora karet, och på måndag har jag en tid hos optikern. Annars inget planerat, ingen klocka som ringer på morgonen. Vanligtvis när jag är ledig så har jag fodringar i stallet så det blir till att gå upp tidigt ändå. Men varken söndag eller måndag behöver jag dit förräns när jag känner för det.

Rallyräkan skulle fått en kompis till i torsdags, en liten ponny som skulle in i hennes hage. På onsdagskvällen lyckades dock ponnyn sätta en morot i halsen! Den åkte varken upp eller ner, veterinären kom och försökte föra ner en slang i matstrupen men det gick inte. SÅ det blev snabbtransport till Skara djursjukhus och där är nu ponnyn kvar. Moroten är borta men matstrupe och struphuvud har fått en del skador och svullnader efter händelsen. Håller tummarna för att det skall gå bra, man tycker ju att hästar borde vara som gjorda för att äta morötter men icke denna ponny.

Lite avundsjuk är jag på er som varit på glöggfesten idag, hoppas någon av er återkommer med rapportering och lite bilder.

Ha det gott.
/B