Mitt lilla jobb projekt närmar sig sitt slut.'

I dag togs det i drift och jag hade avstämning med byggchef och min chef.
Fick faktiskt lite beröm av min chef "Bra, jobbat detta är nog det enda som hållit i tidsschemat". Känns alltid skönt när man fixat något inom budget och inom tidsramerna.

Lite små pill återstår i morgon och senare nästa vecka men vi är uppe och rullar.
Saknar faktiskt S_Sund nu när jag skriver om projekt....
Undrar vart karln tog vägen, har han övergivit oss?

Min chef är en bra chef i de flesta fall, jag har dock påtalat ett flertal ggr att han måste ge våra medarbetare lite creed, dom vill höra det av honom inte av mig. Det var nog det han tänkte på idag när han berömde mig. Projektet har varit en ombyggnation och det som kvarstår att fixa är sånt som jag inte kunnat förutse. Transport skadad 40 tums skärm (upptäcktes när den hängdes upp idag) fel leverans av skåp, sitter uppe provisoriskt men byts på tisdag.

Här hemma simmar fiskarna som vanligt, Mitt lilla molly yngel har dock försvunnit???
Kan inte fatta vart den tog vägen, gör alltid vattenbyten med en liten bunke när jag har yngel i karen. Men jag kan ju ha missat den, för den var lite för stor för att bara försvinna som små yngel gör.
I kökskaret simmas det bland rasbororna, dom och lilla karet har fått vattenbyte nu i kväll och det verkar alltid pigga upp rasbororna.

I stora karet så ploppade jag förra lördagen ner en ancistrus hane ( tusen tack MARIA) till min lilla hona Malin. Såg honom de två första dagarna men sen har jag inte lyckats se honom något mer. Han har nog funnit sin plats i karet. Vi får hålla tummarna för att han uppvaktar Malin lite.

Hinner inte med glögg träffen i morgon, lite surt, hade velat träffa er Västare i lugn och ro. Men jag jobbar till tio och då har ni nog redan farit hem. Nästa gång ni planerar en date så kan jag rekommendera en torsdag ( då brukar jag vara ledig). Fast det är klart denna veckan har jag inte varit det och inte förra veckan heller.......

Ha det gott och simma lugnt.

/B