Har idag förberet för Malins make (malin är min ensamma ancistrus hona),vattenbyte i karet är gjort, pumpen är rengjord,grottan är skrubbad

Har även haft ett snack med Malin om vad som väntar, hon verkade dock måttligt road....

För i morgon är det ju auktionen, skall bli jätte spännande. Hoppas att Maria sjöjungfru kommer med en snygg hane till mig. Jag skulle även behöva fynda lite andra små fiskar. Kökskaret börjar bli tomt. Har fem rasboror kvar där i. Och stimmet med kardinaler behövs ökas på med några fler. Kardinalerna är idag ca 50 st men det ser ändå lite ut.

Annars är livet som vanligt, man jobbar och sliter. Skall bli skönt med en helt ledig helg nu. Det är ju sällan som jag är ledig i två dagar på raken. Pratade lite med min chef om nästa helg (hade en baktanke om glöggfesten) han sa inget men av minen att dömma så vart han väl inte överlycklig. Så vi får se vi får se......

I morgon har vi även fest där hemma på gården, granngårdarna är inbjudna oxså. Vi har en festlokal med pub som sitter ihop med ridhuset. Man kan med andra ord dricka öl och se andra sitta och rida. Men imorgon är det nog ingen av oss som sitter och rider, vi är nog på festen allihopa.
Skall bli jätte kul, bönder har dock en tendens att bli väldigt fulla när dom dricker så vi får hoppas att dom inte börjar skryta om vem som har störst traktor i morgon (obs detta är ett skämt men det ligger lite sanning i det).

Ha nu en skön kväll så ses vi i morgon på auktionen.
/B