Japp, jag överlevde 40 års festen och den blev av.
Restaurangen fick tillbaka sina tillstånd två dagar innan festen som tur var.
Kul hade vi oxså, lite väl kul tyckte mitt huvud och plånbok dagen efter (har en förmåga att börja köpa drinkar till allt och alla efter några öl). Jag lyckades till och med att vara uppe på bardisken och dansa, och det finns tydligen bildbevis på detta, fast ingen har visat mig den än.
Men jag förnekar det inte, för har man kul och festar för en gång skull så kan det vara värt kommentarerna dagen efter

40 år fyllde jag på riktigt söndagen en vecka efter festen, men den dagen tillbringade jag på jobbet med inventeringar och bokslut som vanligt varje kvartalsavslut. Så jag vaknade ensammen i vilrummet på morgonen och gick direkt och satte mig vid skrivbordet och fortsatte det jag avslutat vid halvtvå tiden tidigare på natten.

Annars är allt som vanligt, mina yngel av drottningrasbororna har vuxit till sig rejält. Dom är fem till antalet och jag tyckte jag såg något nytt litet yngel igår.
Äppelsnäckorna lägger ägg för fullt i samma kar och i grottan ligger en av mina L168 och fläktar för fullt.
Det må vara fult, det må vara smutsigt, och det må vara problem med alger i detta kökskar men fiskar och snäckor trivs som bara den!

Rallyräkan har kommit igång bra igen efter sin kolik, full rulle som vanligt.

Mor och far är bortresta så jag passar deras katter för tillfället. Det är en gammal honkatt på 15 år och en liten mager hittekatt dom har.
Min far är ingen djurfantast, men när han såg hittekatten sitta och äta bröd ur fågelbordet så beodrade han min mor att ta in den. VIld som attans, men jag har gett mig f-n på att tämja den. Så idag har jag suttit och lekt i säkert en timme med den och till och med lyckats pilla den lite på tassarna, fast den rev mig rätt bra när jag försökte klappa den. Min enda tanke var dock skrik inte! Då skrämmer du den, så jag bet ihop till och med när den bet mig i tårna. Har hittat en som kan ta hand om den så det gäller att få den lite tam.

På jobbet är det som vanligt, och i takt med att svenska kronan tappar i värde mot euron så stiger priset på det golvjobb som behövs göras. Vi hade äskat för ca halva summan mot vad det är uppe i nu. Vi får se vad det hele landar på.

Annars är det inte mycket nytt under solen, Solen??? ja när tänker den komma fram? Idag har det regnat hela dagen, jag vill ha vår, tussilago, vitsippor och grönt på träden.

Ha det underbar tills nästa gång.
/B