Gick glatt in i kalendern idag för att kolla ifall den 29 (dagen för auktionen i frölunda) var en lördag eller söndag.
Jobbar ju lördagar så jag tänkte vara smart att ta ledigt eller byta dag.
Men en tisdag????

Fick snabbt slänga mig in på GCG,s hemsida. Va! November........

Det är ju jätte länge kvar, jag som gått runt och funderat på vad jag kan behöva i fiskväg.
Malin behöver en make ( min ancistrus hona), kökskaret behöver några färglada prickar, det är ju bara fem rasboror och ett slyngel kvar.
Men över en månads väntan, jag har ju planerat nu!

Får se om jag härdar ut eller om jag åker och köper lite fisk innan.

Till helgen åker maken och jag bort, på fredag har vi varit gifta i tio år. Jisses vad tiden går. Fast det är klart, jag hoppas på minst tio år till.
VI åker till Ronnums Herrgård strax utanför Trollhättan. Om det är någon som vet något bra och sevärt där så får ni gärna tipsa mig. Vi gillar ju att promenera så gärna något bra utflykts tips/vandringsled.
Skall bli skönt att komma iväg, äta god mat, och bara slappa.

Rallyräkan är glad just nu, våran hövåg gick sönder häromdagen och jag är kass på att väga manuellt. Detta innebär att hon säkert får minst fem kg hö vid varje måltid. Hon mumsar glatt i sig det och är fetar än vad hon var på sommarbetet i sommras. Skall se om jag hinner åka och köpa en ny våg i morgon innan jobbet.

Skall även iväg och köpa nya däck till bilen. Den gick ju så smärtfritt genom besiktningen så att jag behöver nya vinterdäck. Vågade inte köpa däck förräns den var besiktigad. Och de däcken jag hade var inga höjdare.

Har ni sett hur snabbt hösten kom? Alla löv ligger nu på backen, och idag har det varit mulet och mörkt ute sen kl två. I morgon skall det bli en vacker och solig dag. Skall se om räkan och jag kan ta oss en tur ut i skogen i morgon bitti. Älgjakten började idag dock så vi får väl klä oss färgglatt. Visserligen är räkan vit, men jägarna litar jag inte på, dom kanske tror att det är en albino älg.

Ha det gott
/B