Japp, det är min gamla bil jag beskriver. (bara så ni inte tror att jag beskriver mig själv)
En volvo 740 med många år och mil på nacken.
Dessutom med ett könsord inristat på förardörren (nackdelen att parkera mitt i stan är alla skitungar).
Hur som helst, denna underbara gamla traktor rullade idag igenom besiktningen fläckfritt.
Ett helt rent papper.
Funderade när jag åkte därifrån vad jag skall göra för att bli av med denna gubb bil, det kommer nog sluta med att jag får putta den utför ett stup för att bli av med den. Skämt åtsido, en ny bil har jag velat ha länge. Men jag vägrar skaffa mig en ny så länge denna rullar.
Och enligt besiktningsgubben så skulle den nog rulla ett tag till

Är det därför det går dåligt för volvo, bilarna rullar för länge.....
Nja tror inte det, dom hade knappast tjänat på att göra sämre bilar.
Tråkigt med Volvos varsel är det dock. Min ena syster och hennes man jobbar där som ingenjörer, vet inte ifall dom berörs än. Stor risk för honom dock, han sitter som konsult för ett annat företag.

Läste att varje jobb som volvo varslar påverkar i slutändan ca 4 jobb till. Dels hos leverantörer, sen vidare ner i flera led hos hotel, resor m.m.. Skrämmande är det iallfall.
Vände uppåt på börserna idag iallfall, visserligen störtdök det innan stängning men totalt hamnade det på plus. Något positivt iallfall.

Har varit ledig idag, städade (suck vad det är tråkigt att städa), tvättade och gjorde vattenbyten.
Hann med alla fiskkaren. Rasbororna är för roliga, det finns inget som piggar upp dem så mycket som ett vattenbyte. Tossiga blir dem och simmar i strålen från pumpen och leker för fullt. Deras lilla slyngel yngel hänger på glatt, han blir större och större och har nu fått en fin rosa färg.
Skulle dock vilja öka på vattenflödet i kökskaret, tanken var ju att mina L-malar skulle triggas till lek nu när dom är utan hot och dom behöver nog lite mer strömmar i vattnet. Får se om jag hinner stanna och handla något bra till dem i morgon.

Ha det nu underbart.
/B