Mullrar för fullt runt omkring, har sett några blixtrar. Hoppas inte det kommer hit,
åska gillar jag inte.

Ynglet (slyngel som jag kallar honom) simmar och växer i kökskaret. Riktigt tuff är han, simmar nära de andra och försöker att vara en i gänget.

Jag har en väldigt god vän som har sin häst i samma stall som mig, älskar henne verkligen som vän men hon har en stor nackdel.
Hon tror att alla vill henne illa. Händer det något så tror hon att det är för att någon vill jäklas med henne. Lite åt det paranoida hållet. Hur som helst så kom hon ihop sig med stallägaren härom dagen.
Nu känner hon sig kränkt och skall flytta och vill att jag och rally räkan flyttar med henne. Jag har stått på samma ställe i snart 16 år, och är tillräckligt vuxen att inse att alla stall och stallägare har för och nackdelar. Så jag känner faktiskt inte för att flytta med henne. Vet inte hur jag skall hantera detta. I den konflikt som uppstått nu så stödjer jag faktiskt stallägaren, min polare är inte alltid lätt att ha att göra med.
Så vi får se ifall rallyräkan får hamna på ett nytt stall, hon är dock en okomplicerad häst som gillar alla kompisar med fyra ben så för henne är det nog inget problem.
Men jag gillar att vi har tillgång till ridhus, paddock stora hagar och bete på sommaren samt att jag slipper massa folk på fritiden.
I stallet vi bor i idag så är vi fem hästägare. sällan man behöver knö med någon med andra ord.

Har inte hört av organisationen som bedriver den hjälptelefonen jag ville jobba ideellt för än. Hoppas dom tycker jag duger.
Har dock tillräckligt mycket självkänsla att jag vet att vill dom inte ha mig så är jag bra på mycket annat, men jag brinner verkligen för detta område. Men, men vi får se.
Jag kanske slutar som en böss skramlande frälsningsarme dam i brunnsparken

Ha det underbart ( och usch vad det åskar och blixtrar nu)
/B