En sån tur att man inte har barn.
Fattar inte hur ni klarar er när barnen blir sjuka och mår dåligt?

Mår fortfarande dåligt över att min gamla katt dog, begravde henne idag bakom en liten träbänk som vi har i trädgården. Kände att det var ett bra ställe, där kan jag sitta och prata med henne.
De andra katterna försöker roa och underhålla mig. Sitter här med Ture i knät och knodden på en köksstol brevid. [ATTACH]1325[/ATTACH]
[ATTACH]32979[/ATTACH]

Men som sagt jag fattar inte hur ni som har barn överlever. Jag har snart gråtit i tiodagar över min katt.
Undrar i mitt stilla sinne hur Nathalies mamma mår(flickan i Alingsås som efter fyra månader funnits mördad). Hur länge kommer hon gråta och sörja? Kommer man som föräldrer någonsin över en sån förlust?

Efter begravningen så gick jag in och la mig. Men det blev ingen vila här inte. Efter fem minuter så hör jag hur jakthunden skäller och har sig i min trädgård. Jag ut som ett argt bi. Samma sak varje år vid denna årstid, och samma hund j_vel varje år oxså. Dom har för inte jakträtt i min trädgård. Hunden sprang som en dåre och jagade katter och jag sprang efter. Det räcker med en katt begravning/dag!

Fick till slut jagat iväg hunden. Men förb_nnad som jag var så satte jag mig i bilen och jagade efter. Hunden sprang och jag körde, kom fram till skogsbrynet där två bilar stod parkerade. Hunden hade vid detta lag sprungit in i skogen. Slet fram ett gammalt papper ur handskfacket där jag skrev ner följande:
"Hej om det är er jakt hund som springer och jagar husdjur i trädgårdarna så ber jag er hålla honom borta från villaområdet. Mvh blossom på gatan nr 47"

Sen åkte jag hem.
Några timmar senare knackar en granne på dörren. Med min lapp ihanden. Han hade givetvis ingen jakt hund utan hade varit och plockat svamp i skogen.

Skall se ifall jag kan kontaka länsstyrelsen i morgon och få namn på någon ansvarig i jakträttsinnehavare här.
Jägare och jakt hundar skall enligt mig hålla sig i skogen!

/B som både är ledsen och förbannad idag.
Bifogade filer