Hösten närmar sig,det märks eftersom alla katterna är inne.
Hela våren och sommaren ser jag dem knappt, dom är ute dygnet runt kommer in och äter med jämna mellanrum. Men nu när regnet och mörkret kommer så kommer dom in igen.
Rangordningen skall återställas, egna,privata sovplatser skall fixas. Så det gnälls och morras en del. Inget händer utan det är mycket snack men liten verkstad.
Tyvärr så är det alltid så när alla börjar sova inne igen. Dom är ju åtta stycken som skall fördela ut sig i lämpliga fotöljer/soffor och sängar. Mormor katt är nog värst.Där hon är skall ingen annan vara. Och hon har respekt med sig, så det är bara ifall någon missat henne som dom vågar närma sig.

Rallyräkan är ännu ute dygnet runt, på måndag åker barnen hem och hon får komma in. Kommer nog bli skönt för henne. Härom dagen var hovslagaren hemma för att sko henne, tog in henne i god tid innan, och hon la sig ner och sov i boxen med det samma.

Fiskarna simmar som vanligt, (måste påpeka att jag fortfarande är jätte nöjd med storkaret).
Fick en trevlig rapport från den killen som fick mina kökscalarer idag. Dom hade lagt rom igen och verkade stortrivas. Kul att höra, jag önskar honom all lycka med detta scalarpar. Dom är nog de snyggaste scalarer jag någonsin haft.

Kämpar med sommarkilona, försöker äta minimalt och motionera max. Så döm min förvåning när jag idag ställde mig på vågen i simhallen. JAG HAR GÅTT UPP ETT KILO!!!!!!
Fattar inte detta, äta mindre kan jag inte,dras med huvudvärk konstant som det är nu. Röra mig mer går inte. Har ett sträng schema som innehåller morgonpromenader, simning och cykling. Kan vågen vara knasig??? Hoppas det,annars deppar jag ihop.
Ha det nu gott
/B