Det var en racer start på jobbet, skrivbordet var belamrat med saker när jag kom i måndags.
Har slitit för att beta av sakerna. Jobbar hellre tio timmar / dag och får undan än att har det liggandes. Telefonen ringer, mailen dröser in. Det är som vanligt på jobbet med andra ord.
Letar ju fortfarande nytt jobb, kan dock berätta att jag kommer börja jobba ideellt för Bris en dag i månaden. Skall sitta och svar i deras hjälp telefon. Känns skönt att kunna bidra till någon nytta här i världen iallafall. Förhoppningsvis så kan det få mig att känna en mening,,,, Har svårt att hitta en mening i mitt jobb, så detta kommer lägligt.

Fiskarna simmar på. I kökskaret bor ju nu mina yra hös och L-168 paret. En av 168:orna var till och med ute och simmade på dagen idag.

I stora karet verkar allt vara frid och fröjd än så länge. Ingen nitrit eller annan skit har dykt upp (ta i trä) efter remaken. Undrar hur länge jag skall låta det vara igång innan jag vågar stoppa ner fler kardinaler. När vi ändå snackar kardinaler så vet jag att jag i ett tidigare inlägg skrev att det inte var någon smart fisk inte. Hade då lyckats rädda en som fastnat i ett dött snäckskal. Nu får jag daglig ta en titt bakom ena filtret för att släppa lös kardinaler som simmat in men inte kommer ut.. Hittils har jag lyckats rädda alla som fastnat.

Kommer var gräsänkling hela helgen, jobbar ändå lördag. Men resten av tiden får jag nog lägga på lite vattenbyten. En liten undran till. När gör man första vattenbytet efter en omstart? Kan man göra det efter en vecka?

Mina blåäpplesnäckor som jag har i kökskaret har sett små och taniga ut länge, men nu har dom satt igång att växa som bara den. Tycker dom ser tjockare och rundare ut för varje dag som går.

Rally räkan mår efter barnens rymning bra igen. Hon känns även fräsch och fin att rida.
Öl magen har börjat krympa, ridning, cykling och simning två ggr / vecka gör nog sitt.
Kämpar även med min 50 situps varje kväll. Så det kanske kan bli fason på mig innan nästa sommar.
Råkade väcka lille snoppy när jag gick upp härom dagen, dom har ju vant sig vid sovmorgon dom oxså. Skickar med en liten bild på trött katt.

[ATTACH]32869[/ATTACH]

Ha det underbart
/B