jag är fortfarande jätte nöjd med min make over i karet.
Tillbringar betydligt mer tid framför karet nu.
Är en njutning att bara sitta och titta. Skönt att jag blev nöjd, med tanke på hur länge jag planerade så hade jag blivit grymt besviken ifall jaginte var nöjd. Funderar på att skaffa en make till lilla malin (min ancistrushona).
Stimmet med Kardinaler skall utökas med tjugo till oxså. Avvaktar dock någon vecka för att se så att allt funkar först.
Här kommer en bild med skymningsbelysning på.
[ATTACH]32865[/ATTACH]

Rallyräkans barn hade rymt igår, det var bockjakt och troligen hade som blivit så skrämda att dom hoppat ur hagen. Räkan är dock inte tillräckligt bra hopphäst/eller väl uppfostrad som jag säger så hon stannade kvar i hagen. Dock stressad över att ha förlorat barnen, ,hon hade sprungit som en idiot ihagen. Vet inte när detta hade hänt, jag hittade barnen på ett gärde brevid på eftermiddagen. Jägarna brukar vara ute vid femtiden så dom har nog varit där hela dagen.Räkan var svettig efter att ha sprungit och skrikit efter dem. Håller tummarna för att muskelskadan inte gått upp igen. Det vore då själve f_n ifall det är så.......

Den siste augusti skickar jag hem barnen iallfall och räkan får komma in igen.

Börjar jobba i morgon, blandade känslor. Trivs ju inte riktigt på mitt jobb, men har inte lyckats ta mig där i från. Det är väl bara att fortsätta söka nytt jobb som gäller i höst.

Ångrar att jag var feg och inte var med på kräftskivan igår, dom verkar ha haft kul
Ha det gott
/B