Sen är det semester, en efterlängtade sån oxså. Skall ha fyra veckor på raken.
Nu får vi bara hoppas att sommaren kommer oxså, eller var det de få dagarna som gick oss förbi i maj??

Här hemma simmar fiskarna som vanligt. I kökskaret hade jag frisimmande yngel i fem dagar som vanligt, sen försvann dom igen. Kan inte fatta vad som blir fel? Några tips? några råd? HJÄLP!!!

Såg i stora karet att mina L168 låg tillsammans under en stock och fläktade, kan dom ha lyckats??? Blir nog inga frisimmande yngel i det karet på grund av stora scalarer och hungriga rasboror.

Kanske man skall ge upp scalarerna i kökskuben och stoppa ner malarna istället???
Planer, planer?? Får fundera på det en stund.

I räkkaret såg jag till min stora förtjusning att jag äntligen hade fått ett gäng räklingar.
I mina ögon är detta det snyggaste karet jag har, vi får hålla tummarna för att även körsbären börjar tycka detta.

Rally räkan har för tillfället fått lite sommarvila, skönt för henne och skönt för mig. Förvånansvärt vad mycket tid man har över nu på kvällarna. Men jag skulle aldrig vilja vara utan henne. Hade nog fått nippran om jag bara skulle vara hemma på kvällarna.

Jag har en liten ovana när det är mycket på jobbet, jag går i sömnen! Just nu är det dock lugnt på jobbet så lite förvånande när jag var uppe och gick i lördagsnatt.
Maken har sitt spel/arbetsrum i källaren, brevid ligger tvättstugan. Dit har jag en förkärlek att bege mig i sömnen. I lördags vid två tiden kom jag ner för trappan, gick in i tvättstugan tände ljuset och satte på strykjärnet. Sen gick jag snällt upp och la mig igen. Maken som är härdad knatar efter och stänger av strykjärnet och skäller nästa morgon på mig för att jag kan bränna ner huset. Undra vad som sker i hjärnan när man går i sömnen, kan det vara så att en trejde del är vaken men inte resten???

Hur som helst, natten mellan sönd-måndag så vaknar jag av ett oväsen i vardagsrummet, far upp och finner då min Ture med torrfoderpåsen runt huvudet. (han älskar torrisar och förser sig gärna själv när det är tomt i skålen) Katten är vettskrämd, jag far runt efter honom och maken kommer springandes efter mig (han tror ju att jag går i sömnen). Tog en stund innan han fattade vad jag sysslade med

Med min arm är det fortfarande skrutt, vet inte om ni kommer ihåg det men jag har på något sätt lyckats sabba två muskelfästen i underarmen. Får nu akupunktur tre dagar i veckan och det har börjat hjälpa. Vi får väl hoppas att det blir bra någon gång även om det känns tröstlöst emellan varven.

Ha det nu gott och låt oss hoppas att solen kommer åter på måndag.
/B