Idag tröttnade jag på att ha ont.
Har de senaste sju veckorna dragits med en värkande högerarm.
I morse kunde jag inte ens kamma håret

Tyvärr så har mina fördomar gjort så att jag inte listat mig hos någon
husläkare/vårdcentral pga vi bor på landet men tillhör en av göteborgs "värsta" förorter (vilket även märks även på försäkringspremier).

Sen är jag sällan eller rättare sagt aldrig sjuk.

Men i morse tröttnade jag, värken har blivit jävligare och jävligare och jag är ingen som gnäller i onödan (hoppade på kryckorna dagen efter jag fått knät spräckt, har jobbat med hjärnskakning osv, ger mig inte i första taget alltså).

Ringde till vårdcentralen, knappade in mitt mobilnummer och fick meddelandet att dom skulle ringa upp kl. 09.00.
Punktligt som attan så ringde en helt ljuvlig dam upp, "har du gått med det i sjuveckor?" sa hon förvånat. Det här går inte, du får träffa läkaren kl,14,30 idag.

Jätte förvånad tackade jag så mycket och la på luren. Inte hade jag väntat mig en tid idag, jag som hade så mycket att göra på jobbet, skulle jag hinna med detta???? Ångesten kröp på över att behöva "smita" tidigt från jobbet.

Men kl.14,00 packade jag ihop och gav mig av. Fick vänta i fem minuter innan jag blev inkallad. En helt ljuvlig liten läkare klämde och kände på min arm, ritade och förklarade och tog sig tid!
När var man senast med om en läkare som ritar och förklarar och klämmer och känner i en halvtimme. Det var nog det längsta läkarbesök som jag varit med om (när jag inte åkt ambulans vill säga ).

Hem kom jag ialla fall med förklaringen att jag har en kraftig inflammation i muskelfästena i underarmen. Eventuellt har jag även en spricka i armen, blir jag inte bättre av medicinen så skall jag röntgas om tio dagar.

Sen när det gäller mediciner så har jag en mani över att läsa allt som står i bipacksedeln. Fattar inte varför jag gör så men gjort är gjort och nu sitter jag och väntar på följande biverkningar.

Yrsel, synrubbningar, minnesförlust, magsår, diarre (urk), kräkningar, trötthet (det behöver jag verkligen inte mer av), gulsot, osv....

Skall nog ta tabletten när jag kommit fram till jobbet i morgon, kan riktigt se mig med diarre och synrubbningar i morgontrafiken, ingen höjdare alls.

Nu får vi bara hoppas att den hjälper och att jag överlever biverkningarna. För jag är trött på denna molande eviga värk (vattenbyten med hink har inte varit någon höjdare det senaste).

Ha det gott och håll tummarna för att synrubbningarna inte blir för kraftiga utan att jag hittar till Zoopet i morgon med.
/B