FUNDERAR ifall det bara jag som känner lite prestations ångest över att ha något kul att skriva?

Funderade, och funderade ifall jag skulle blogga idag. Har ju inget att skriva om!!!

Funderar mycket gör jag nu över allt möjligt, funderar på vad min chef sysslar med?
Har haft en konflikt med honom då han bara stryker arbetsuppgifter i min arbetsbeskrivning och för över dem på andra utan förklaring. Då jag blir förbannad och undrar vad han sysslar med så undviker han att svara och sen dess har han undvikit mig varje dag. Idag sa han HEJ, det var allt??? Han har säkert en baktanke men det vore trevligt ifall han spottar ut den innan jag drar in facket och skriker "kränkande särbehandling" för så känner jag det nu.

Situationen på jobbet är alltså olidlig. Söker nytt för fullt, men har svårt att finna nytt med samma lön och övriga villkor. Har en otrolig frihet på mitt jobb, lägger schemat själv, jobbar när jag vill, bara det blir gjort och det är värt en hel del. Har ingen megalön men väl över snittet för det (vård) som jag egentligen är utbildad för. Försöker dagligen intala mig att det som inte dödar det härdar, och så jobbar jag på

Fiskarna simmar på som vanligt, Men jag FUNDERAR över den senaste senaste kullen med scalaryngel som försvann den oxså. Ni som lyckas låter ni verkligen föräldrarna gå kvar? För jag fattar inte vad jag gör för fel Eget akvarium med några äppelsnäckor, matar med artemia, dom lever och frodas till ca dag 5 eller 6, sen är alla väck. Fattar inget.........

FUNDERAR över mina borttagna rabatter, när skall det regna så att jag kan så gräs.I går och idag har det kommit lite skvättar av regn. Himmeln har varit helt svart med jämna mellanrum men inget regn inte.

Funderar över hur det gått för Kaj P son? Håller tummarna för er och skäms över mig själv som cyklar på 90 vägen utan hjäm.

Nog med funderingar för dagen, har bara en sista liten fundering, Vart har S-Sund tagit vägen denna gång då???? (nu var det läääänge sen vi hörde av honom eller?
/B
ps en sista liten fundering, är zoopet segt ikväll eller är min dator lat?