Jaha, då var kvinnodagen nästan till ända.
Hade jag varit tjugo år yngre så hade jag säkert firat den på något sätt.
Var en ganska stark kvinnokamps förespråkare när jag var yngre

Idag har jag en mer stillsam syn på detta med kvinno dagar, behövs dom?
Finns det en mans dag?? Tror inte det eller, och varför i hela friden finns inte det.
Jag ser mig själv som en "stark" kvinna, jag fixar det mesta själv. Får jag punktering så byter jag däcket, jag målar och tapetserar och borrar hemma. Men behöver jag en kvinnodag för att komma underfund med att kvinnor kan lika mycket som män? Tveksamt.
Men ärligt, de flesta kvinnor som jag känner fixar detta själva oxså, ibland behöver vi lite hjälp av muskelkraft, dvs make.
Tror att man mer skulle satsa på en jämnställdhets dag, eller det kanske redan finns?

Men akvariehobbyn känns som en jämnställd hobby, det är lika många kvinnor som män som bloggar här på zoopet, ganska jämn fördelning bland dem som svara på frågor.
Blir därför lite beklämd när man ibland läser att "jag önskar att jag kunde ha ett akvarium till men jag får inte" men samtidigt så blir jag positivt överraskad, det är lika många kvinnor som män som säger detta.

Nog om detta ämne, har varit flitig denna veckan, har skickat iväg lite jobbansökningar.Håll tummarna för att jag får napp. Har pratat med min löneavdelning angående all min semester jag har sparad. Det visade sig att jag har 40 dagar sparade samt att jag den 1/4 får 30 st nya för detta året. Alla dessa får jag ut i cash ifall jag slutar men nuvarande anställning.
Blir goa pengar, men det finns alltid hål att stoppa i. Och inga fler akvarium skall det bli, inte för att jag inte får, jag har helt enkelt inte plats . Men kanske en BTN till det stora karet

I kökskaret så vaktar scalarena sin rom för fullt, äppelsnäckorna ser dock inte ut att må bra. Dom ligger mest i sitt skal, dom lever dock för jag ser dom krypa iväg ibland.
Undrar om det är för att jag har kalkat så hårt för att få upp ph värdet?
Skall sätta mig och söka efter hur jag gör med bikarbonat istället.

Ha det så bra nu gott folk, och hoppas att ni som åker till Malmö auktionen i morgon får en riktigt bra och rolig dag, och köp inget som jag inte skulle ha köpt (dvs ni kan köpa på er vad som helst i fisk och räkväg).
/B