I lördags (tror jag det va) så fick mitt scalar par flytta in i sitt nya yngelkar.
Och i morse när jag tände så har dom lagt rom.
Snacka om att vara snabba, hoppas att det innebär att dom trivs oxså .

Jag har inte varit nöjd med ljuset i deras nya kar, så idag var jag hemma hos en annan zoopet medlem och köpte lågenergilampor som skall ge ett bra ljus. Nu skall jag bara hinna ner till Claes Ohlsson i morgon och köpa socklar (det sitter för lampor med stor sockel i rampen). Fick även med mig två äppelsnäckor hem. Även dom vart ena snabba rackare. Och tur vart väl det för scalarena var lite upprörda över sällskapet....

När vi ändå pratar om snabbhet så kan jag nämna att min make och jag har startat en liten stegräknar tävling. Min man är programmerare, det säger väl sig själv hur många steg han rör sig om dagen Visa kvällar när han går och lägger sig har han gått 650!!! steg.
Det är nästan en bedrift att röra sig så lite på en dag. Igår när jag stängde av min stegräknare så hade jag gått 17468 steg.
Idag har det varit lite lugnare jag ligger nu på 9854 steg. Lite kul med stegräknare.
Tidigare har jag varit som killen i Arla reklamen, rullat iväg i korridoren med min kontorsstol till kollegorna (jag måste poängtera att det är mycket för att jag gillar kontorsstols race och även rullstols race), men i dag lyfter jag på häcken och går in till nästa rum ifall jag vill något. Allt för att samla steg.

I morgon skall jag jobba, behöver nog passa på att göra ett vattenbyte i jobbkaret då. Räkorna där riktigt frodas.

På söndag skall jag gå på bio, det är sista dagen som den anrika biografen Palladium har öppet här i Göteborg. Skall ner och se den sista föreställningen där hade jag tänkt. Kommer säkert gråta en skvätt när jag går därifrån.
Biopalats och filmstäder i all ära, men riktigt stora pampiga singelbiografer är för mig en riktig biograf. Men, men det är åt det hållet som utvecklingen går, det är bara att gilla läget och hänga med.

Skickar med en eller rättare sagt två bilder på mina vackra yngelvårdande/romläggande scalarer.




Ha det gott och må solen skina på er i helgen.
/B

Ps är det någon av er som vet hur i h-lvete jag gör för att få bilderna att synas och inte länkas???