Ahhhhh solen skiner. Det är helt underbart ute, tänk vad man har saknat dessa små värmande strålar. Vet inte när jag såg solen skina senast.
Tog en bok, gick ut på altanen och satte mig att läsa. Alla små katter kom ut och höll mig sällskap, dom låg och gosade i solen. Jag riktigt såg att även dom har längtat efter detta.

Har just stekt pannkakor, maken skall gör en raid i WOW idag (tillsammans med 9 till) så han skall tillbringa 5 h i källaren framför datorn. Så då blir det till att steka pannkakor och gå ner och servera. Skojade med honom innan han gick ner, skall jag göra en picknick korg med lite mackor och kaffe till dig? Och tro det eller ej han såg ut som det hade varit en bra ide..
Nej, han får nöja sig med pannkakor under dagen så blir det en sen middag istället.
Vi är oftast bara lediga på söndagar tillsammans, vilket innebär att det är enda dagen i veckan som vi äter middag tillsammans. Men jag har så dålig fantasi, har ingen aning om vad jag skall laga, samma ågren varje söndag. Vad skall jag göra till middag idag

Nu skall jag ta mig i kragen och göra mina vatten byten som jag skjutit upp sen i fredags.
Modifierade mitt Aaquael Turbo filter förra veckan när jag bytte vatten, och se det verkar funka mycket bättre. Nu slipper jag nog igenkorkat filter i det karet. Gillar verkligen deras turbofilter, men filtermodulen som följer med är alldeles för tät och sätter igen direkt.
Så det kan jag ge er alla som tips, klipp till blå filtermatta i stället och använd det.
Ha det gott och njut av solen
/B