Jag medicinerade ju karet på måfå när jag hade sjuka Corydoras nyligen. Medicinen hjälpte förstås inte, och jag fick avliva dem + en palettciklid som också var sjuk.

De fiskar som är kvar verkar friska... men självklart har medicinen istället delvis dödat min fina algmatta och skadat filtret.

Vattenkvaliteten är skit, jag har fått slänga det mesta av algmattan (och filtren sätter igen med döda algtrådar flera gånger varje dag), jag får byta vatten dagligen - och jag räddade inte en enda fisk.

Och jag VET ju att man aldrig skall medicinera på måfå, eftersom medicinerna alltid har otrevliga bieffekter på akvariet.

Jag betraktar mitt 30-liters lowtech som delvis ett misslyckande. Växterna växer mycket dåligt i det karet, medan alger växer mycket bra. Jag har en mycket rik algflora i det karet nu, men alla växter jag faktiskt planterat står still eller dör långsamt av.

Det spelar väl egentligen ingen roll, fisken trivs ju, men det var liksom inte algbytta jag ville ha när jag satte upp det.

Har ingen aning om vad som pågår i 90-liters, det är så igenväxt så jag kan inte se nånting alls där... Hade tänkt riva det helt, men det har inte blivit av.

Fortfarande har inte mina tre nya kar levererats.