Fotade mina Poecilia caucana. De är svårfotade för de rör sig så ryckigt, och särskilt hanen har "myror i brallan". Tyvärr är det mycket partiklar i vattnet pga att mina Corydoras och Stiphodon-hanen håller på med diverse arkeologiska utgrävningar. Nackdelen med kalksand.

Ett problem var att fiskarna blev mycket blåare på fotot än de är i verkligheten, pga den påfallande blixten från kameran, men jag tror jag knäckte det också till slut och fick någorlunda rättvisande bilder.

Jag har under en period haft problem med att ytterfiltret nånstans suger in luft. Det leder dels till att den då och då "tappar sugen" och måste luftas/startas om, dels så blåser den hela tiden in mikroskopiska bubblor i akvariet. Jag rev hela filtret, rengjorde allt, smorde fett på alla packningar, drog åt alla buntband och annat... och lite bättre blev det kanske, men den suger fortfarande in luft.

Rensade ut flytväxter hos Danionellorna.

Var till Akvarielagret för att köpa en ny borelli-hane, och naturligtvis var de slutsålda precis nu när jag ville ha en.

Såg däremot en lakritsgurami, och fick svårartat ha-begär - vilken otroligt vacker fisk! Att de är så vansinnigt snygga tror man inte när man ser zoopets foto av en halvdöd hona.
Inte särskilt dyr heller.

De är små, men frågan är om de går att ha med Danionellorna? Det är enda karet jag skulle kunna ha dem i.