Sålde: Ancistrus, svarta neoner, batikgrönlingarna (triangularis).

Köpte: 10 st dvärgkardinaler (som jag i förvirringen när jag kom hem _hällde i fel akvarium!_. Nå nu, får de vara i 90'at, hos flexilisarna), och ett par killis (sägs vara Fundulopanchax gardneri "Golden", men jag är faktiskt lite skeptisk - honan är nog en F. gardneri, men hanen ser ut som, öh, nånting annat).
Plus en burk med räkor som såldes som "Neocaridina heteropoda var. "Red"", dvs fire-red eller red cherry. Och vem vet, kanske är det rentav det, fast de här var runt centimetern och helt genomskinliga utan tillstymmelse till röd färg, så jag är lite Skeptisk där också. Spela roll, det är trevliga räkor.

Fick helt riva 90'at för att få tag i den sista neonen. Jäklar vad hon stretade emot. Passade på att fånga in alla ancistrusar och batikgrönlingar också. Eftersom 90'at då var tomt och har algproblem, flyttade jag otocinclusarna dit. De trivs, och det är roligt - de har nog inte haft det så kul sista tiden, när de gick med de griniga L260'orna och sen hos de ännu grinigare vanliga ancistrusarna. Insåg f.ö. att jag måste haft flexilisarna i snart tre år nu.

Killisarna går förstås i svartvattenkaret, där också dvärgkardinalerna _borde_ ha gått.

Det som återstår nu är att köpa in ett gäng Corydoras pygmaeus eller hastatus till 90'at. Jag har nämligen en Teori(tm) om hur man triggar Otocinclus till lek.

Har gett upp på att fånga pygmaeusarna som är bakom bakgrunden. De trivs, de går inte i fälla, och de är för jäkla misstänksamma = jag får inte fast dem.