Jaaaa... inte fan är det bra.
Nå, jag har alltså smäckat upp ett 'bart' 30-liters akvarium, endast inrett med 5 st skiffer-grottor, en doppvärmare & ett 1000-liter-i-timmen-innerfilter, och flyttat över alla L260'or dit. Jag fick riva hela 160-liters akvariet för att få tag på dem, men till slut var de fast. Det underlättade att de är så taggiga att bara de snuddar en håv så sitter de fast i den.

Jag gillar inte alls oinredda akvarier, det är fult & min erfarenhet är att det är omöjligt att hålla vattenkvaliteten uppe i dem utan dagliga vattenbyten. Jag tycker inte heller om akvarier med bara en fiskart i.

Men jag ser inte att jag hade nåt val med de här fiskarna.

Nu skall jag mata upp dem, och sen, om nån vecka, försöka sälja dem vidare. L-malar är uppenbart inte min tekopp.

-

Hinken har som kallast varit 13 grader, varit uppe i 25 grader dagtid, och jag har passat på att rensa ut lite flytväxter, sett alla fiskar, och matat lite proteinrikare.

-

Har döpt en av mina triangularis till 'Hitler'. Han(?) tillbringar 90% av sin tid med att anfalla alla andra fiskar & räkor som visar sig i akvariet, 10% av tiden ligger han i mynningen på sin grotta och väntar på att nån skall våga visa sig. Tänka sig att de här fiskarna var snälla och sociala när de gick i 160'at?