Jaha, så fick man ett telefonsamtal hemifrån idag när man var på jobbet. Anton, min pojk som är 15 år, 16 i november, var på hälsoundersökning i skolan och där berättade att han drack mycket och hade även mycket utgifter nattetid. Han har även tappat i vikt, så sköterskan blev lite orolig och skickade honom till vårdcentralen, där de tog lite prover på honom.
Det visade sig att han troligen fått diabetes typ1, och blev direkt nerskickad till länssjukhuset i Halmstad där han troligen blir kvar ett par tre veckor.
Jag jobbade eftermiddag idag, så frugan åkte med honom ner och jag fick gå tidigare från jobbet för att ta hand om tösen. I morgon blir det ett byte i Bregottfabriken, så får jag vara med Anton på sjukhuset till på torsdag då mor min tar över.
Gott att man har föräldrar som ställer upp!

Det värsta är att man inte vet någonting, och det är faktiskt svårt att hitta bra info på nätet, jag vill ha reda på vad som händer framöver, med både Antons frånvaro från skolan, hemvård, semester osv. men det får jag förhoppningsvis reda på mer om i morgon.