Jaha, så var även september på väg mot sitt slut. Dessa jäkla månader börjar rinna lite väl fort nu tycker jag, iofs har jag och familjen lite kul grejer framför oss, men det är ändå trevligt att suga på karamellen innan den blir uppäten.

Vi drar söderöver om två veckor, den trevliga Duisburgmässan med ett flertal affärsbesök lockar ganska mycket, och det ska bli väldigt trevligt att komma dit. Förhoppningsvis blir det inte den sista mässan, men något mer diskuschampionat blir där inte då det har varit ett av dragplåstren varannat år.

Veckan efter jag kommer hem från Tyskland ska jag tatuera mig, jag har inte haft någon 40-års kris så när frugan frågade mig om jag inte villa gadda mig så var jag inte sen att svara på den frågan. Att hon sedan skulle ge mig tatueringen i present gör inte saken sämre!
Vad jag ska tatuera? Kan man tatuera något annat än en fisk? Tanken är en Koi och ett drakhuvud, som ska vara på högra bröstet och ut på armen, vi får se då jag gett tatueraren ganska fria händer...

I början på december drar vi till Thailand för 6 veckors semester, och det ska bli väldans gott att fira både jul och nyår i värmen och med god mat. 3 Veckor i Phuket, sedan flyger frugan och dottern till sina föräldrar medans jag och pojken samt min mor med man luffar söderöver till ett par öar som heter Koh Lipe och Koh Muk, 9 nätter på vardera ön. Sedan blir det två dygn med shopping i Bangkok innan hemfärden...

Inte så mycket fisksnack i bloggen idag, men det kommer säkert så småningom det med!