Äntligen börjar saker och ting ordna upp sig, eller rättare sagt att tiden börjar komma ikapp alla åtagande som man gjort den sista tiden. Det är mitt i skiftperioden och bara drygt en vecka kvar till långledigheten, mina extrajobb börjar man se en ände på samt de olika projekten på kolloniomrädet är färdigställda.

Nu är det bara en massa extratimmar som ska göras på jobbet åt några jobbarkompisar under ledigheten, för de ska jobba åt mig när vi åker till Thailand i december-januari för 6 veckors skön semester.
Hösten känns inte så lång nu när man har lite trevliga saker att se fram emot, först är det Tysklandsresan till bla. affärer och mässan i Duisburg i början på oktober, och sedan som sagt Thailandsresan. Men först mässan, det ska bli jäklens kul att komma dit igen, fjärde året för mig nu.
Att sedan sommaren inte har varit den bästa i mannaminne är inget som jag fäster mig vid heller, utan man har haft tid till så mycket annat än att behöva ligga i solen bara för att det är fint väder.

Akvariemässigt då? Jo, jag har börjat få lite allvarliga planer på att byta ut min MP-kub som jag har i vardagsrummet mot ett nytt kar. Karet jag har i sovrummet funkar så otroligt bra samt ser helt OK ut estetiskt, så ett liknande där hade inte varit fel.
Men finns det plats hade jag gärna gått upp lite i storlek, men nackdelen är längden på IKEA:s bänkskiva som har standardmåttet 186 cm och med ett kar på tex. 185 cm kan få problem att hitta en lysramp.
Skulle jag nu börja förverkliga idén kommer även detta kar att förses med co2, och i princip bli likadant som sovrumskaret men med skillnaden att det blir fisk i det här karet.