Efter att ha sugit på bloggkaramellen ett par dagar och ser alla positiva kommentarer börjar man fundera på att skriva ett par rader igen.
Helgen avlöpte ganska smärtfritt, då det var natthelg på jobbet. Den stora nackdelen är att jag ha problem med sömnen efter nattskiftet. Det går an när man jobbar kortnatt mellan 22.00-06.00 då jag lägger mig på kvällen innan, men helgnätter är mellan 18.00-06.00 och då blir det genast ett problem.

På måndagen vaknade jag runt 9, och en kopp kaffe i termosmuggen var det bara att ge sig upp till Mats Bryzell för att hjälpa till att måla hans hus. Det är alltid lika kul att träffas, och våra familjer har blivit goda vänner, och även våra respektive ser fram emot våra möten med gärna mat som huvudpunkt. Nu var jag själv hemma hos Mats och Anna-Karin, då arbete satte stopp för fler familjemedlemmars närvaro. Nu är mer eller mindre hela kåken grundmålad och två sidor fått första strykingen färg, och särskilt på de lite högre höjderna.

Det är alltid trevligt att kunna snacka akvarium och fisk med en likasinnad, jag brukar inte prata om min hobby på jobbet då intresset inte är delat bland kollegorna! Vi lade upp lite framtida planer på Mats stuga, mätte upp och fick in 3 nya kar som ska beställas. En annan kul grej vu gaggade om är co2 och dess effekter, Mats har aldirg haft detta tidigare men nu är det dags!

Själv hinner jag knappt med att klippa gräsmattan på kollonin, jag är mitt i arbetsperioden plus en massa extrajobb och åtagande gör att tiden inte riktigt räcker till. Upptill detta så jobbar jag igen arbetstid när jag ska vara ledig i vinter, då en skön 6 veckors Thailandssemester hägrar, det ska bli skönt och välbehövligt!