Jaha, då var det dags för mig med att börja blogga, vad det nu är? För de som har mig som vän på Facebook vet hur aktiv jag är där, och jag kan inte riktigt förstå varför man ska lägga ut hela sitt liv offentligt.
Ej heller att läsa om alla vad de gör just nu förstår jag inte riktigt, men jag är nog lite gammalmodig då jag är 40+!

Men i en blogg, där väljer man som sagt att skriva vad man vill, och har man inte bytt kalsingar och vill att alla ska veta det så får ni inte reda på det heller. Men det har jag. Bytt kalsingar alltså!

Jag har även mina trådar som jag skriver i, projekt som en del läser och ibland blir dessa som bloggar. Lite tråkigt kan jag tycka, men även att bara få en massa ryggdunk om hur snyggt det är osv kan göra att man får upp farten och då fortsätter skriva samt fota i dessa.
Jag och Mats har pratat en hel del om våra trådar, och varför man inte får så mycket input i dessa, men det kan vara en orsak att man är "gammal i gården" så många tycker inte att de har något att komma med. Det är ofta dessa personer som frågar i trådarna som jag känner verkligen ger något, så det ska man absolut inte vara rädd för!

Jaja, först blogginlägget kl. 01.37 på natten, inte dåligt jobbat om jag själv får säga det!