Pandafabriken kanske var att ta i... Men det är roligt att de leker. Häromdagen var det full action och lek igen så nu har mitt yngel sällskap i form av några ägg. I artbeskrivningen på corydoras panda står det nåt i stil med att honorna fäster ofta rommen på akvarierutorna. Det kan inte min tjockishona ha läst, för hon gör det verkligen svårt att hitta den. Enda anledningen att jag har kunnat samla ihop några romkorn nu är att jag satt och följde leken. Så allt som allt tror jag att jag har 5-6 ägg i mina "bb-kassar".

Klicka på bilden för större version

Namn: DSC01404.jpg
Visningar: 1
Storlek: 134,1 KB
ID: 2344112

Har läst någonstans på forumet att en finmaskig håv kan fungera som kläckningskammare så i den ligger två småttingar och väntar på kläckning. (Heter det verkligen kläckning? Det lät oerhört fel.) Det borde vara dags idag eller i natt för småcorysarna att visa sig om allt går bra.

Tappar bort mitt enda yngel hela tiden i den större kassen. Igår var jag helt säker på att det var borta. Men nu i morse så var det där igen. Tur att jag jobbar på dagarna, annars hade jag nog byggt ett läger kring akvariet och suttit där och spanat hela dagen.

Här är mammamal som festar på räkmix:

Klicka på bilden för större version

Namn: DSC01402.jpg
Visningar: 1
Storlek: 131,9 KB
ID: 2344113

Feeding frenzy i pandafabriken:

Klicka på bilden för större version

Namn: DSC01408.jpg
Visningar: 1
Storlek: 140,9 KB
ID: 2344114

Nästan alla familjemedlemmar fick plats på bilden. De är ju så söta!

Ha en bra dag!

M

Tack till alla för råden jag fick angående yngelvård förresten.