Problemet med att se könsfördelningen på mina Panda corys verkar vara löst. Efter mitt kallvattenbyte häromdagen så blev det liv i luckan! 3 eller 4 grabbar jagade en stackars osugen tjej som galna! De spelade och vickade för henne så jag nästan trodde att de skulle gå mitt itu. Sen jagade de henne som galna! Men hon verkar inte helt sugen om jag ska va helt ärlig. Tydligen var det mycket mer intressant att böka ner hela huvudet i sanden i jakt på mat.

Grabbhuliganerna var även på en av de mindre kompisarna som jag då antar är en hona. Men hon är så liten än att jag har svårt att se att hon ska producera nån rom. Nån måtta får det väl va på att jaga tonåringar? Får helt enkelt se om "stortjejen" ändrar sig snart och ger med sig för de vårpilska grabbarna eller om de helt enkelt får uppvakta i onödan. Roligt är det i vilket fall som helst att se deras dans för henne!

Helst hade jag matat på dem lite mer för att utöka deras lekchans, men eftersom karet är så nytt än så får de nöja sig med att bli matade rätt sparsamt varannan dag ett tag till.

Platysarna har även fått sina första yngel. Vill egentligen inte se fler platysar i karet. (Smart att jag köper 1 hane och 2 honor då...) Men kan inte annat än att tycka att de små liven är rätt söta ändå! Har bara sett 2 samtidigt än, så man kan ju hoppas att föräldrarna är duktiga på att hålla efter dem

/M