Lämnade ifrån oss kattungarna i helgen. Jättejobbigt. Speciellt lilla Dixie. Hon var minst i kullen och den jag verkligen var tvungen att handmata från 5 dagars ålder. Så vi hade ett speciellt band. Tårarna flödade när vi lämnat av henne i hennes nya hem. Så tänk vilken chock det blev när jag fick ett samtal igår som sa att hennes nya ägare visade sig antagligen vara sjukt allergisk! Så jag fick kasta mig in i bilen och hämta hem henne. Allergiprovsvaret kommer i morgon, om det visar att han är allergisk och inte de kan ha henne så har jag bestämt att hon får bo kvar hos oss. Vi ska iofs kolla med familjen som tog hennes bror om de vill ha henne, så att han får sällskap annars blir hon kvar hos oss. Klarar inte att skiljas från henne igen. Hon är en sån söt kattfröken som verkligen har en speciell plats i mitt hjärta.

Nu är även nya burken igång, den är så fin här bredvid mig. Även om det är rätt skitigt av filtergojs från CRburken. Släppte ner 2 posthorn och 5 CR för att inviga igår. Allt ser fint ut idag och de går omkring och plockar. Mina nya fina S/SSräkor kommer antagligen på posten idag, men de får gå i gamla karet i några veckor tills jag ser att allt är ok i det nya.

Nej nu ska jag klä mig. Ska in med de 3 vuxna katterna till veterinären idag. Dags för vaccinering och hälsokontroll. Egentligen skulle mammakatt steriliseras oxå, men eftersom Dixie kom tillbaks så väntar vi några veckor.