Hämtade som sagt sulawesi räkorna igår. Spänd som attans på om de klarat transporten till djuaffären. Vågade knappt titta när lådan öppnades och påsarna lyftes upp. Men alla levde och såg ut att ha klarat resan bra. Körde hem med dem, hann själv inte koppa in dem innan jobbet så lämnade dem varmt och mörkt till gubben som skulle komma hem några timmar senare.

Han började med inkoppningen direkt han kom hem från jobbet och tyvärr strök den första med rätt snart (en kardinal) Inkoppningen höll fortfarande på när jag kom hem från jobbet. Så jag fick vara med om att släppa i dem. Såg att en harlequin inte mådde så bra så jag valde att släppa dem direkt. Då hade de ändå blivit koppade i drygt 4 timmar.

Släckte åt dem så att de skulle acklimatisera sig i fred så gissa om jag var spänd nu när jag tände ljuset! Tyvärr klarade inte den svaga räkan sig. H*n låg stilla bredvid ett ömsskal, så min teori är att ömsningen inte gick helt som det skulle. Resten lever för tillfället (peppar peppar) och ännu en har ömsat under natten.

Men oj vad de är underbara! Sååå fina! Håll tummarna för att detta går vägen. Tyvärr är jag urkass på att ta akvariebilder, annars skulle jag visat er... men det får vänta.

Ha en trevlig dag!