Just nu är "familjen" delad... Flytten förra helgen gick hyfsat bra, men vi hann inte med alla akvarier. Så 375an är på plats här med oss i nya huset, men de små karen står kvar i gamla huset. Målet är att alla ska vara flyttade innan påskhelgen är till ända.

Har varit så förb****t trött. Inte nog med att vi flyttat, jag har jobbat mastodontpass sista tiden. Men nu är det lite lugnare framöver... Skönt, nu kanske man kommer i ordning lite mer. Vet forfarande inte riktigt vart jag ska ha resten av karen. Tror att räkorna får bo inne hos oss i sovrummet. 110an kanske får bo i gästrummet. Men det märks!

Katterna har tagit flytten bättre än förväntat! De har t.o.m börjat få gå ut och utforska tomten. Vilket resulterade i att jag som är sjukt höjdrädd fick hämta Lillan på garagetaket igår. Hon kunde säkert ta sig ner själv, men hon tittade på mig och skrek (pep) så det var bara att klättra upp för stegen med bultande hjärta och ta tag i katten, stoppa henne halvt under armen och börja klättra ner. När det var en meter kvar började hon sprattla så jag släppte henne. Men hon följde glatt med in i huset igen.

Tänk att det är påsk igen... Tiden går så fort! Ska påskhandla idag, funderar starkt på att skaffa mig ett påskris. Har själv aldrig haft det... Men tänkte att det kanske var dags, nu när man har kåk. Har inga påskprydnader alls... Jag älskar julen och pyntar gärna hela huset då, men påsk känns inte lika... mysigt. Så det kanske blir några påskliljor istället. De kan man inte få för många av!

Tills vi ses igen- ta hand om er!