Har gått från att inte ha nåt att göra till att ha pressat schema. Från början var det tänkt att jag skulle va ledig torsdag- söndag för att min kära mor ska hälsa på. Men fick ett jobb idag som jag inte kunde säga nej till, hinner göra det innan jag ska hämta mamma på centralen. I morgon ska jag till djuraffären och göra några timmar på morgonen igen och sen är det roa mamma hela helgen. Det blir väl lite god mat och shopping. Men mest bara umgås. Hon har inte sett huset än, så det ska bli spännande att se vad hon tycker.

Annars är allt lugnt på akvariefronten. En av malarna i 375 an har flyttat in i lekgrottan jag köpte på auktionen. Den var tydligen roligare än stengrottan h*n bodde i tidigare. Vet dock inte om det är hanen eller nån av honorna. hasr inte sett den på närmare håll.

Räkbäbisarna börjar visa sig lite. Igår såg jag 6 samtidigt! Jätteroligt! De är så hemskt söta. Men om jag kan se 6 så finns det säkert några till.

Grodorna och tetrorna verkar göra sitt för att hålla populationen i sällskapskaret i köket nere. Ser nåt yngel då och då, men de flesta hinns ätas upp. Rätt skönt ändå. Vill inte att det ska bli för trångt däri.

Nej, bäst att jag börjar göra mig iordning inför jobbet. Trevlig helg på er!