Nu har jag sett ett! Ett liiiitet räkyngel satt på rutan när jag skulle spana förut! Oj vad glad jag blev! Det simmade in i javamossan, sen hade jag inte en chans att se det mer. Men jag vet att den/de finns där, och nu vet jag vad jag ska leta efter. Det såg verkligen ut som en räka i miniatyr. Färgerna kunde man knappt urskilja, men det var inte genomskinligt. Så om nån/några veckor kanske det knatar omkring några knattar däri. En härlig helgpresent!

Sen är minst en hona till gravid. Hannarna hade race häromdagen så detta är väl en produkt av det.

Är lite mör i kroppen, har haft 2 shoppingdagar och kutat runt i affärer som en dåre. Men hittade lite fynd. Både jeans, kjol och 2 koftor till bra priser. M fick sig 2 tröjor och ett par jeans oxå, när jag ändå var igång...

Vaknade 5 idag när hans väckarklocka satte igång. Sen hade jag svårt att somna om, men sov tillslut till 8. Då var jag alldeles groggy, men satte ändå igång med vattenbyte i 375 an. Eftersom slangen strejkar (fortfarande= inte köpt ny) så bar jag sammanlagt 18 hinkar vatten. Lite halvjobbigt, men klart fiskarna ska ha nytt vatten. Men tar de andra karen i e.m eller i morgon.

Trevlig helg!