Trodde igår att jag inte hade nån räkhona med rom kvar. (Dvs att alla kläckts) Men oj så fel jag hade! Idag hade alla räkorna nåt frukostmöte tror jag, alla samlades i en klunga efter matning och bara stod och tittade på varann... Skumt... Men iaf, då såg jag att två fortfarande har rommen kvar. Varav en är så tjock så att hon verkar ha svårt att ta sig fram ordentligt. Det är förövrigt den första honan jag såg med rom. (Känner igen teckningen.) Första gången jag såg henne var 15:e och då hade jag varit bortrest en vecka, så det är nog dags vilken dag som helst för henne. Rommen har blivit ljusare, men kan inte se om några ögon syns. Så välvillig är hon inte att visa sig nära rutan.

Annars är det lugnt, ska jobba 2-3 timmar idag. Vill inte alls åka nånstans när det är regnigt och ruggigt, men det är ett roligt jobb så det kommer bli kul när jag väl är där.

Ser fram emot auktionen på söndag. Då har det nya karet varit igång i dryga 2 veckor. Tror nog att jag kan släppa ner några fiskar till då. Mäter nitriten noga just nu. Den har inte alls gått upp än. Men jag har aldrig haft något större problem med nitrit, varken i uppstart eller senare. Hoppas det är bra utbud, skulle gärna se att det fanns corysar eller möjligtvis nån fin stimfisk till salu.

Ha en bra dag kära läsare!