Hemskt trött idag, sov faktiskt ända till 8. Ovanligt för att vara mig. Vi blev kidnappade igår. 2 goda vänner ringde och sa helt enkelt att vi skulle va klara 30 minuter senare för då skulle de komma och hämta oss. Jättetrevligt! Tyvärr hade vi redan ätit så det fick bli ett glas vin medans de åt. (Ok då, köpte faktiskt efterrätt.) Sen åkte vi in till stan och gick på bio. Adam Sandlers nyaste. Den var helt ok. Vår filmkväll hemma blev alltså inte av, men vad gör det?

Idag blir det nog västerås. M's mormor o morfar har tjatat på oss länge nu att vi måste hälsa på, så vi får nog pallra oss dit idag. Funderade ett tag på om man skulle utforska nån akvarieaffär, men det blir nog för sent.

Annars är det lugnt på akvariefronten. Väntar med spänning på att se om det blivit några räkbebbar. Såg igår att en hona gick och fläktade på 2 "romkorn". Så antagligen har hon väl kläckt resterande. Men ser jag några bäbisar? Nehej då! Men det tar väl kanske några veckor innan de blir synliga. Hur ser de eg ut när de föds?

Corysarna verkar ha lugnat sig nu. Simmar omkring och bökar lite. Men de är fortfarande skygga när man kommer för nära, då står de antingen på rad längs främre rutan och stirrar på en eller simmar in i buskagen. Så underbart fina, är så glad att jag köpte det karet!