Ja just nu gå humöret upp och ner i hastiga svängar. Antar att det är en biverkning av det tråkiga kalla vädret.

Dagen började kasst när jag såg att en av de ospecade malarna var död. Efter lite rådsnack med kunniga personer kom vi (läs de) att det antagligen var syrebrist. Han hade fastnat med huvudet under en rot... hoppas att det stämmer så att det inte är nån sjukdom, men alla andra invånare mår bra och såg heller inga konstigheter på malen. (RIP)

Åkte sen iväg till frissan och väl i parkeringshuset inser jag att jag glömt ta med kontokorten. Och inte tar automaten pengar och det går inte att ringa in parkeringstid. Skit!!! Så jag chansar och tänker att jag får ta böter om det blir några...

Men hos frissan blir jag asnöjd. Vi kom fram till att vi ska lägga lite mörkare slingor oxå för att få fram mer djup. (Snäppet mörkare än min "äkta" färg) Men tycker verkligen att det blev riktigt bra. Tur att det är en vän till mig som klipper mig eftersom jag inte hade kort med mig. Så jag ska betala på internet istället.

Går halvblundande till bilen. Men inga böter! Härligt! Oturen verkar ha vänt lite. Och när jag kommer hem så har sambon köpt blommor åt mig som står i en vas på bordet. Så dagen blev lite bättre till slut.

(Förutom att jag höll på att få en hjärtattack nyss... låg i sängen och såg på tv då en stor äcklig lockespindel går förbi en dm framför ögonen på mig. Jag som är så rädd för spindlar! Skrek högt så att M skulle förstå att jag höll på att dö... Nu är den borta och allt är frid och fröjd igen.

Trevlig helg!