Jaha ja, ännu ett kar att förgylla vardagen med!

Som ni förstår så var det jättefint och i mkt bra skick! (Tack för en bra affär, tror nog att du läser detta)

Underredet är på plats, men själva burken vågar jag inte lyfta in själv, det får gubben göra när han kommer hem från jobbet. Även om jag säkert skulle få in det i huset så skulle jag aldrig bära upp det på övervåningen, vågar ju knappt bära upp små saker för "dödstrappan". Läskig sak det där... Fick även kaffe och lite fisksnack. Alltid lika trevligt att träffa likasinnade!

Måste skaffa nytt grus. Det ingick visserligen i köpet, men det var tyvärr för stort för corysar. Men tänkte lägga ner lite i 110an och i 375an. Tror det kan va fint med lite större grus lite varstans där för en mer "naturlig touch". Åker nog till biltema i eftermiddag eller i morgon bitti och köper blästersand, den större storleken. Fina ölandsstenar(?) ingick även. Tror att jag ska göra en liten grotta av dem... Nåja, vi får se.

Så i helgen blir det inredning. Synd att det ska stå i sovrummet, då kan jag inte pyssla med det i morgon bitti. (Vissa i familjen sover ju vääldigt länge, och det är inte jag...) Men får väl köra vattenbytena på morgonen och pyssla under dagen. Måste även sno lite växter från de andra karen...