Har fått en fix ide om att jag verkligen vill ha corydoras. Vet inte vilken sort än, det finns ju så många fina. Men sambon såg inte så glad ut när jag föreslog att han skulle köpa mig ett nytt akvarium. Han verkade inte glad alls över att det överhuvudtaget skulle komma in ett akvarium till i huset.

Så nu funderar jag på om jag kan trycka ner några i nåt av de befintliga. Men 110an går bort, redan rätt fullt där, sen är inte gruset så passande där. Alldeles för stort tror jag.

Räkkaret går oxå bort, där vill jag inte ha några fiskar.

Så då återstår 375an och isåfall bryta "asieninspirationen" ännu mer. Där är det fin sand, det finns gott om plats, massa växtsnår de kan gömma sig i och det borde passa dem fint i temp och annat. Men har ju endel Lmalar där redan. 5 st... Kan det bli för trångt på botten?!? Med tanke på att ingen av de är dagaktiva i nån större utsträckning så borde det ju fungera. Skulle faktiskt va rätt trevligt med nån bottenlevande fisk där.

Kära läsare, vad tror ni?

Annars händer inte mkt just nu. Ska titta över räkkaret idag. Ska ta bort den hiskeligt fula bakgrunden som följde med när jag köpte det. Alldeles för plåttrigt för min smak! Sen ska jag nog ansa lite oxå. Det växer så det knakar... Allmänt rörigt bland växterna oxå. Gillar inte alls hur det ser ut nu. Tur att man är lite ledig just nu.

Uppdatering: Skaffa aldrig röda torpedbarber!!!! Inte om ni någonsin ska flytta dem iaf!!! Har jagat mina i en timme nu. Har fått tag på 2/5. De ska flytta till stora karet, men vill inte alls samarbeta med mig! Skitfiskar! Om de inte varit de finaste jag har hade de antagligen blivit kattmat!!! (Eller nej, men ändå!)